dot ثبت درخواست مشاوره


شرکت پارس تاکان
parstakan

نخست - اقامت و ویزا  - انواع ویزای انگلستان و راه های مهاجرت به انگلستان

 dot  انواع ویزای انگلستان و راه های مهاجرت به انگلستان

این کشور قوانین زیادی برای دادن ویزا به ایرانیان دارد که توقف کار سفارت انگلستان در ایران مزید بر دشواری گرفتن ویزا جهت ورود به این کشور شده است.

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ، ویزاهای انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود:

1-1)investor سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.



این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و ...) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.

این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا ( و 2 سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.



با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و ... )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.

2-1)entre prenear : یعنی ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان است

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.

برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان وافزایش دهد. ( کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

عوامل دیگری نیز در گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به کشور انگلستان از طریق این ویزا ضروری است که با کمک مشاورین حقوقی ملک پور اقامت موقت یا دایم در انگلستان به سادگی قابل دسترس می باشد.

3-1) post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد.

2) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد.که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. اطلاعات مربوط به اعضای جوامع مذهبی و ورزشکاران و انتقال کارمندان شرکت چند ملیتی به انگلستان نیز به تفضیل توسط مشاوران مهاجرت به انگلستان موسسه حقوقی ملک پور به شما داده می شود.

3) ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به صورت موقت می باشد.

4) ویزای Tier 4: ویزای دانشجویی انگلستان

که به 2 دسته دانش آموزانGENERAL (بالای 17) و CHILD(از 4 تا 17) تقسیم می شود.

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد که در این امور موسسه ما می تواند با انتخاب و برقراری ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به شما معرفی می نماید.

در ویزا دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای انگلستان نماید.

همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می شود.

5) Tier 5 ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

در همه موارد زیر مشاوران این موسسه می توانند بهترین راه هایی را جهت مهاجرت و اقامت در انگلستان و کسب تمامی مدارک لازمه جهت ساختن آینده ای روشن برای شما علاقه مندان را در اختیارتان بگذارد.

 

ویزای تحصیلی انگلستان

در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی در کشور انگلستان داشتن نامه CASقابل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است.

این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید.

به علاوه داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد.

لازم به ذکر است افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند.

CASها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.

در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، ...) باشد.

مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳ سال قابل تمدید است.

لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ ساعت می باشد.

در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد.

اقامت در انگلستان

پس از اینکه شما طی مدت مشخص (بین 2 تا 5 سال) در انگلستان زندگی کردید می توانید برای اجازه ی اقامت در انگلستان اقدام کنید.درخواست اقامت شما در انگلستان،بستگی به ویزای فعلی شما دارد که برای سه دسته از افراد امکان پذیر است:

افرادی که در انگلستان مشغول به کار هستند.
زوج ها و اعضای خانواده.
پناهنده ها.

موسسه حقوقی ما در دو مورد اول امور مربوط به اقامت در انگلستان را برای موکلین خود انجام می دهد.

افرادی که در دسته ی اول می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند،شامل افرادی می شوند که در انگلستان سرمایه گذاری کرده

اند،یا افرادی که شغلی را شروع کرده اند و مدت مشخص از شروع فعالیت آن ها می گذرد (معمولاً بین 3 تا 5 سال) می باشد.

افرادی که در دسته ی دوم جا می گیرند به سبب داشتن یکی از اعضای خانواده ی خود در انگلستان می خواهند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند نیز می توانند با بهره گیری از مشاوره های متخصصین مهاجرت انگلستان موسسه حقوقی ما،با اطمینان خاطر وارد سفارت انگلستان شوند.

 

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
اخذ این نوع اقامت، مختص به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت این کشور را اخذ نمایند.
متقاضی می بایست، مبلغ 750 هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانکها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. همچنین می توانند با 250 هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.
در نهایت بعد از این دوره 5 ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

 
 dot آدرس و شماره های تماس
آدرس دفتر مرکزی : تهران - خیابان مطهری - خ کوه نور - کوی سوم - پلاک 5 واحد 101

تلفن :   02188541628  02188541629  02188541630

همراه :  09199020020 

تلفکس :   02188756962

ایمیل : info@parstakan.com  support@parstakan.com   pars_t89@yahoo.com

وب سایت : www.parstakan.com  |  www.parstakan.net  |  www.parstakan.co  |  www.sabtesherkat.co

www.sabtco.co  |  www.sabtetakan.com  |  www.parstakan.ir  |  www.armanestan.in  |  www.sabtenic.com


;
انگلستان، ویزای انگلستان، کشورهای عضو پیمان انگلستان، پیمان انگلستان، اتحادیه اروپا، ویزای انگلستان، توافق نامه انگلستان، uk vsa ,
ویزای انگلستان , اخذ ویزای انگلستان , ويزاي شينگن , ویزا انگلستان , گرفتن ویزای انگلستان , اخذ ويزاي شينگن , دریافت ویزای انگلستان , قیمت ویزای انگلستان , هزینه ویزای انگلستان , اخذ ویزا انگلستان , شرایط اخذ ویزای انگلستان , ويزا شينگن , شرایط گرفتن ویزای انگلستان , سلیت رسمی سفارت سوئد در تهران , گرفتن ويزاي شينگن , انگلستان , خدمات اخذ ویزا , قیمت ویزا انگلستان , گرفتن ویزا انگلستان , ویزای انگلستان , خدمات ویزای انگلستان , هزینه اخذ ویزای انگلستان مسافرتی , گرفتن ویزا , هزينه ويزاي شينگن , خدمات گرفتن ویزا