ثبت شرکت در جمهوری چک

گروه مشاورین پارس تاکان با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در جمهوری چک و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت جمهوری چک و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در جمهوری چک و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت جمهوری چک و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت جمهوری چک برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت جمهوری چک و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت جمهوری چک شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت جمهوری چک به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت جمهوری چک و مهاجرت به جمهوری چک شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88323868 و 09199020020 تماس گرفته یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و شماره تماس خود را ارسال نمایید، با شما تماس خواهیم گرفت.

خدمات ما بری ثبت شرکت در جمهوری چک

مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در جمهوری چک

انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در جمهوری چک توسط وکلای رسمی شرکت

اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در جمهوری چک ( مرحله مقدماتی )

افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در جمهوری چک

تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور جمهوری چک

دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در جمهوری چک

مزایای ثبت شرکت در جمهوری چک

  1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  3. امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  4. امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  5. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  6. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  7. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  8. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در جمهوری چک و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در جمهوری چک و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت جمهوری چک نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی

تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در بلژیک جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در بلژیک و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در جمهوری چک و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در جمهوری چک
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود)

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 02188323868 و 09199020020 تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید.