ثبت شرکت در استونی

گروه مشاورین پارس تاکان با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در استونی و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در استونی و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در استونی و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در استونی و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در استونی برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در استونی و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت استونی شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در استونی به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در استونی و مهاجرت به استونی شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88323868 و 09199020020 تماس گرفته یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و شماره تماس خود را ارسال نمایید، با شما تماس خواهیم گرفت.

خدمات ما بری ثبت شرکت در استونی

مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در استونی

انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در استونی توسط وکلای رسمی شرکت

اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در استونی ( مرحله مقدماتی )

افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در استونی

تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور استونی

دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در استونی

مزایای ثبت شرکت در استونی

  1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  3. امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  4. امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  5. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  6. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  7. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  8. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در استونی و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در استونی و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت استونی نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی

تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در استونی جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در بلژیک و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در استونی و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در استونی
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود)

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های ۰۲۱۸۸۳۲۳۸۶۸ – ۰۹۱۹۹۰۲۰۰۲۰ – ۰۹۱۲۲۷۹۰۶۶۲ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید.