ثبت شرکت در اسلوونی

گروه مشاورین پارس تاکان با همکاری کارشناسان خبره و وکلای معتبر در حال فعالیت در اسلوونی و با داشتن سالها تجربه در زمینه ثبت شرکت در اسلوونی و گسترش فعالیت های تجاری و دریافت اقامت اروپا و همکاری مستمر با شرکتها ، سازمانها و اتاق های بازرگانی در اسلوونی و به عنوان نماینده برخی از آژانسهای جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت ثبت شرکت در اسلوونی و همچنین دریافت اقامت بر مبنای ثبت شرکت در اسلوونی برای شما عزیزان آمادگی خود را جهت انجام پروسه های ثبت شرکت در اسلوونی و همچنین دریافت اقامت برای شما عزیزان اعلام میدارد.

بنابراین با داشتن اقامت اسلوونی شما قادر خواهید بود به تمامى کشورهاى اتحادیه اروپا و شینگن بدون نیاز به ویزا سفرکنید و ویزاى بسیارى از کشورهاى غربى همچون کانادا ـ استرالیا ـ نیوزیلند و حتى آمریکا را براحتى اقدام نمایید.

مشاوره ثبت شرکت در اسلوونی به صورت رایگان می باشد، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت در اسلوونی و مهاجرت به اسلوونی شما می توانید به صورت حضوری و تلفنی با ما در تماس باشید.

مشاوره رایگان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 88323868 و 09199020020 تماس گرفته یا بر روی لینک زیر کلیک کنید و شماره تماس خود را ارسال نمایید، با شما تماس خواهیم گرفت.

خدمات ما بری ثبت شرکت در اسلوونی

مشاوره در زمینه انتخاب مدل های ثبت شرکت در اسلوونی

انجام امور حقوقی و ثبت شرکت در اسلوونی توسط وکلای رسمی شرکت

اخذ ویزا برای انجام کارهای ثبت شرکت در اسلوونی ( مرحله مقدماتی )

افتتاح حساب بانکی ( حقوقی ) از طریق ثبت شرکت در اسلوونی

تهیه دفتر مجازی یا حقیقی به همراه تلفن، فکس، ایمیل و وب سایت با پسوند کشور اسلوونی

دریافت اقامت ۱ ساله برای مدیرعامل و خانواده از طریق ثبت شرکت در اسلوونی

مزایای ثبت شرکت در اسلوونی

  1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
  2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
  3. امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
  4. امکان درخواست پاسپورت ۵ سال بعد از اخذ اقامت دائم
  5. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
  6. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
  7. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  8. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا

مراحل ثبت شرکت در اسلوونی و دریافت اقامت

تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در اسلوونی و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت اسلوونی نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی

تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان حضور در اسلوونی جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت تمدید خواهد شد.
بعد از ۳ سال اقامت در اسلوونی و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت ، فرد متقاضی و خانواده ایشان حق تقاضای دائم پیدا خواهند نمود.

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در اسلوونی و اقامت

نام شرکت (توسط خود شما ارائه میشود)
پر نمودن فرم ثبت شرکت در اسلوونی
اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
طرح توجیهی اقتصادی ( Business Plan )
سند مالکیت و پرینت حساب بانکی
کپی از آخرین مدرک تحصیلی‌
وکالتنامه (که باید توسط موکل امضا شود)

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های ۰۲۱۸۸۳۲۳۸۶۸ – ۰۹۱۹۹۰۲۰۰۲۰ – ۰۹۱۲۲۷۹۰۶۶۲ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید.